Suport telefonic si online
Inchide ×

1. Ce este Voucherul cadou?

Voucherul Cadou este un certificat de valoare emis de EduClass si se poate rascumpara numai la EduClass. Voucherele sunt de 2 tipuri: Nominale si Nenominale.

2. Unde gasesc voucherele cadou?

EduClass poate emite vouchere cadou in newslettere, SMS-uri sau alte canale de comunicare. Acesta este emis cu ocazia unor promotii si poate reprezenta un discount ce urmeaza a se aplica.

EduClass pune la dispozitia clientilor sai si posibilitatea de achizitionare a voucherelor. Codul voucherului achizitionat va fi primit la adresa de e-mail specificata dupa finalizarea comenzii si achitarea contravalorii lui.

3. Cui pot trimite voucherele?

Voucherul cadou este cea mai simpla si eficienta metoda de a face cadouri minunate familiei si prietenilor. Fie ca este o zi de nastere, o casatorie, o aniversare sau orice alta ocazie speciala, poti oferi cel mai frumos cadou: posibilitatea de a-si alege exact ce-si doreste.

Va prezentam mai jos pasii ce trebuie urmati pentru introducerea codului promotional.

4. Cum se foloseste Voucherul cadou?

Acest cod trebuie introdus identic in campurile specifice care se regasesc in procedura de comanda online. Odata introdus corect acest cod, va fi afisat discountul acordat in cadrul comenzii. Daca nu se mentioneaza altfel, un voucher este valabil pentru o singura comanda. Voucherul este considerat folosit in cazul in care comanda a fost finalizata prin facturare. In cazul in care comanda cu voucher este anulata, voucherul este considerat nefolosit si poate fi incarcat in alta comanda.

5. Beneficii acordate

Voucherul da dreptul detinatorului la beneficiile inscrise pe el, in conditiile si cu restrictiile mentionate explicit. Discounturile se acorda numai la valoarea produselor si nu pentru taxe transport sau alte cheltuieli.

a. La utilizarea unui voucher cu: "x% discount la orice comanda"

b. La utilizarea unui voucher cu: "x% discount la comanda ce trebuie sa contina un anumit produs specificat"

c. La utilizarea unui voucher cu: "Bonus x lei pentru orice comanda mai mare de x lei (inclusiv TVA)"

6. Conditii si restrictii

Voucherele pot fi insotite de anumite conditii si restrictii:

Formular de comanda voucher

Voucherul cadou este cea mai simpla si eficienta metoda de a face cadouri minunate familiei si prietenilor. Voucherul este un certificat virtual de valoare emis de EduClass si poate fi folosit doar pe site-ul www.educlass.ro. Voucherul ii da dreptul detinatorului sau utilizatorului la baneficiile care il insotesc.

Voucherele cadou se pot achita folosind urmatoarele modalitati de plata:

 • Numerar, la sediul nostru
 • Depunere bancara / OP
 • Online, cu card bancar
 • Cu cardul, la sediul nostru
 • La termen
 • Plata in rate BRD
 • Plata in rate Banca Transilvania
 • Card Avantaj
 • Plata in rate BCR
 • Plata in rate Bonus Garanti
 • Plata in rate AlphaBank

1. Informatii voucher

Numar vouchere: Valoare: lei (TVA inclus)

2. Beneficiari vouchere

Completati mai intai numarul de vouchere si valoarea.