Prima didactica si alte programe pentru profesori - Edu Class

Programul pentru profesori I. Acceptăm Tichetele pentru Prima de Carieră Didactică la plata cu cardul online

La EduClass.ro, suntem bucuroși să vă anunțăm că acceptăm tichetele pentru prima de carieră didactică la plata cu cardul pentru comenzile plasate online. Beneficiați de această facilitate și achiziționați produsele educaționale de care aveți nevoie într-un mod simplu și convenabil. In acest moment produsele oferite de noi sunt considerate ca fiind cheltuieli pentru acoperirea de nevoi didactice individuale specifice ale cadrelor didactice si puteti folosi pana la 30% din prima de cariera didactica, adica 450 ron. Deci comanda maxima pe care o puteti plasa pe siteul nostru este de 450 ron.

Atentie: cardurile trebuie activate inainte de prima folosire.

Programul pentru profesori II. Discount Permanent de 10% pentru Profesori

Suntem dedicați sprijinirii profesorilor în misiunea lor de a oferi o educație de calitate elevilor. De aceea, toți profesorii pot primi un discount permanent de 10% pe site-ul nostru, www.educlass.ro. Pentru a beneficia de această reducere specială, urmați acești pași simpli:

  1. Creează-ți un Cont pe EduClass.ro: Profesorii trebuie să își creeze un cont pe platforma noastră, completând informațiile necesare pentru înregistrare. Pentru cont nou apasati aici. In cazul in care aveti deja cont il puteti folosi pe acela.

  2. Trimiteți Adeverința de la Școală: După crearea contului, profesorii trebuie să trimită o copie a adeverinței de la școală, semnată și ștampilată, pe adresa noastră de email: [email protected]. Va rugam sa trimiteti emailul de pe adresa de email folosita la inregistrarea contului sau ne specificati pe cu ce adresa v-ati facut contul.

  3. Validarea Contului: Echipa noastră va verifica documentul și va valida contul profesorului în cel mai scurt timp posibil. După validare, profesorii vor primi o confirmare prin email cu privire la activarea discountului de 10%.

Menționăm că acest discount se aplică doar produselor care nu sunt deja în alte promoții si dupa prezentarea adeverintei este discountul va fi valabil timp de 4 ani. Vă încurajăm să explorați gama noastră variată de produse educaționale și să profitați de această reducere specială în beneficiul dumneavoastră și al elevilor dumneavoastră.

EduClass.ro este aici pentru a fi o resursă valoroasă pentru comunitatea educațională. Ne mândrim să sprijinim profesorii în eforturile lor de a face învățarea mai accesibilă și mai captivantă pentru toți elevii.

Pentru mai multe informații și asistență, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru dumneavoastră!

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 03.11.2023